Solucions Cloud

servicio Solventa IT

Plataforma de Servidors en el núvol

El nostre servei de CPD Cloud és el servei més flexible del mercat, apte per a qualsevol necessitat: des de projectes que necessiten gestionar un únic servidor, PIMES que requereixen una plataforma més complexa, fins desplegar un autèntic Centre de Dades al Núvol. Amb aquesta solució pot créixer amb el seu projecte. Començar amb uns recursos bàsics i redimensionar en qualsevol moment és fàcil i còmode.

La tecnologia Cloud supera en eficiència als suports físics tradicionals, oferint una solució única basada en diferents capes sobre les que s’estructura l’arquitectura de la seva Empresa. El seu projecte estarà allotjat en un dels Data Centers més moderns d’Europa i compta amb els millors partners i les acreditacions i certificacions dels organismes internacionals més reconeguts. Això ens permet tenir plena confiança en la qualitat dels nostres serveis establint acords per assegurar-se que el teu servei estarà sempre operatiu.

Ja no haurà d’invertir mai més en nou hardare de Servidor, ni elements com Saiss, ni cabines de discos, ni comprar ampliacions de RAM, ni estar aturat perquè una de les màquines s’ha fet malbé. Nosaltres li gestionem les seves Servidors amb la nostra infraestructura Virtual.

See more
servicio Solventa IT

Google Apps

Google Apps és un paquet de productivitat basat en el núvol que l'ajuda a vostè ia la seva Empresa a connectar ia treballar des de qualsevol lloc i dispositiu. És senzill d'utilitzar i això li permet treballar de forma més intel·ligent i aconseguir que la seva empresa se centri en el que realment interessa.
SolventaIT és Partner Oficial de Google.

Aplicacions que s’adapten a la seva Empresa

Gmail
Correu electrònic corporatiu amb recerca integrada amb la tecnologia de Google, 30 GB d’emmagatzematge, assistència sense connexió, adreces de correu electrònic personalitzades i molt més.

Calendari
Concerti fàcilment cites a hores que li vagi bé a tots, rebi recordatoris de reunions i comparteixi calendaris.

Drive
Google Drive li permet emmagatzemar els seus arxius en el núvol, compartir-los i tenir accés als mateixos des de qualsevol lloc.

Documents
Creï, comparteixi i treballi amb documents amb tot l’equip en temps real.

Fulls de càlcul de Google
Administri les dades dels fulls de càlcul de forma més ràpida amb gràfics que ofereixen la funcionalitat de fer clic per editar.

Presentacions
Creï presentacions de forma conjunta, inseriu vídeos i no torni a prémer “Desa” mai més.

See more
servicio Solventa IT

Backup Online Services

Tenim la solució de Backup online ideal per a qualsevol empresa que operi en entorn Windows, Linux o Mac. Feu les còpies de seguretat d'un dia per l'altre sense més dificultat.
El Servei de Backup representa la major garantia per a empresaris i directius que la informació de la seva companyia està en lloc segur en un centre de dades de màxima seguretat. Un Servei de primera línia que s'alimenta del continu desenvolupament amb un servei de suport proactiu ofert per tècnics altament qualificats.

L’única solució de còpia de seguretat remota que ofereix fins a tres tipus de còpia a l’usuari. La còpia remota és la que es realitza al centre de dades, la còpia remota i local permet que la mateixa informació que s’emmagatzema fora de les instal·lacions de l’empresa també es copiï en una unitat de xarxa local i, com a tercera opció, està la còpia que permet fer còpies independents i il·limitades a la xarxa local.

La informació és el bé més crític d’una empresa i la seva pèrdua representa grans pèrdues econòmiques. Aquest servei és un mètode àgil, efectiu i segur per evitar situacions en què l’empresa queda inoperativa. Davant la necessitat immediata de recuperar i restaurar les dades després d’una incidència major (robatori, incendi o inundació), únicament es necessitaran uns clics per restaurar tota la informació i que l’empresa torni a disposar-ne com més aviat millor.

See more
servicio Solventa IT

Telefonia IP Cloud

Es tracta d'una solució que substitueix la seva centraleta tradicional per un servei allotjat en el núvol. D'aquesta manera no necessita d'una centraleta física situada a les seves instal·lacions. No requereix inversió inicial i li permet eliminar els costos de manteniment de les línies de telèfon actuals de la seva empresa alhora que redueix també el cost del consum telefònic entre un 45 i un 80%.

Amb la nostra solució es beneficia de totes les funcionalitats avançades a un cost realment reduït. Abans d’instal·lar una Central Telefònica nova, posis en contacte amb nosaltres per mes informació.

See more