Serveis Gestionats

servicio Solventa IT

Serveis Professionals de Matenimient i Suport IT

Posem a la seva disposició el Servei amb el que trobarà l'aliat perfecte per garantir l'èxit dels Sistemes d'Informació en la seva empresa. Amb el Manteniment integral que li presentem, SolventaIT gestiona el seu sistema: donant suport als seus empleats en les seves tasques diàries de forma remota o presencial, administrant els seus servidors i assessorant sobre la tecnologia més adequada per dur a terme el seu treball i dotant al sistema de proactivitat mitjançant les nostres intervencions programades i el sistema de monitorització remota.

El suport al nostre client és un servei que ofereix la nostra empresa de manera destacada. Mitjançant l’obertura de tiquets de treball, els empleats poden posar-se en contacte amb el nostre departament de Suport. En el termini establert el tècnic corresponent es posarà en contacte amb l’afectat per a realitzar la tasca encomanada.

L’objectiu és comú per a ambdues parts: que pugui centrar-se en el que més li interessa: el seu negoci.

L’àmplia experiència dels nostres professionals fa d’aquest servei una icona en el catàleg de solucions que SolventaIT li pot oferir.

.

See more
servicio Solventa IT

Sistema de Monitorització

La nostra plataforma de monitorització de Sistemes Online 24 × 7 permet que ens avancem en la detecció d'incidències en el sistema.
El sistema permet monitoritzar de forma contínua els sistemes i serveis que s'hagin definit. Davant d'una incidència, el sistema reporta un avís sonor al terminal mòbil del tècnic perquè es dediqui a la seva resolució de forma immediata.
Es tracta d'un dels nostres màxims exponents quan parlem de proactivitat.

servicio Solventa IT

Administració dels Sistemes d'Informació

Vostè delega el Servei d'Administració de les seves Sistemes a SolventaIT perquè sigui el nostre equip tècnic qui garanteixi els protocols d'actuació i la gestió sobre els seus Sistemes Informàtics.

L’execució del servei es pot realitzar de forma remota o presencial per tal de dur a terme les actuacions necessàries per garantir el correcte funcionament del seu Sistema: Aplicar actualitzacions del Sistema Operatiu en els servidors, revisar els successos del Sistema, la gestió centralitzada del antivirus, revisió dels logs i de les còpies de seguretat … són algunes de les tasques que garantim en la gestió de la seva infraestructura i que realitzem de forma proactiva per preveure incidències.

Proposem millores o canvis en la seva infraestructura, ja siguin motivats per canvis tecnològics que es puguin produir o per millores en els productes d’utilitat actuals que l’empresa està explotant.

See more
servicio Solventa IT

Assessoria Tecnològica i desenvolupament de Plans estratègics

En el marc de l'Assessoria Tecnològica Incorporem el desenvolupament del Pla de Sistemes d'Informació. Al Pla estratègic de la companyia incloem les directrius tecnològiques necessàries per poder cobrir les necessitats de negoci que es detallen en ell. Aquesta és la major avantatge respecte als seus competidors: haver estudiat amb anterioritat les necessitats del Pla d'Empresa conjuntament amb un Partner Tecnològic qualificat.

Després de veure el Pla d’empresa i coneixent els objectius de negoci, definim les necessitats tecnològiques sobre el qual se sustentarà aquest Pla, definim els projectes, els valorem i els despleguem.

See more