Han passat 5 anys!

logo_gracies5anys

El proper mes de febrer a SolventaIT fem 5 anys!

Us garantim que hi hem posat molta il·lusió i esforç en el projecte i ara, ens sentim orgullosos del que s’ha aconseguit.

Volem “tornar” un xic d’aquesta sort que creiem que hem tingut (i que evidentment també és necessària). Volem tornar-la a qui ha confiat amb nosaltres, doncs sense cap mena de dubte són els que ens l’han generat a nosaltres: els nostres clients.

Us farem un petit obsequi i compartirem un “selfie” a les xarxes socials. Si ens segueixes i comparteixes la teva foto, entres en el rànquing per aconseguir una de les tres tablets per les persones que obtinguin un major número de “likes” i/o “retweets”.

Ens veiem en breu a…

facebooktwitterlinkedin

L’equip de SolventaIT

*El període de promoció va desde el 01/12/2015 al 12/02/2016 (dia següent a l’aniversari). Passada aquesta data es farà el recompte de “likes” i “retweets” i s’entregaran les tablents als afortunats.

logo_gracias5años

El próximo mes de febrero en SolventaIT cumplimos 5 años!

Os garantizamos que ha habido mucha ilusión y esfuerzo puesto en el proyecto, y ahora, nos sentimos afortunados por lo conseguido.

Queremos “devolver” un poco de la suerte que creemos que hemos tenido (y que sin duda también es necesaria). Queremos devolverla a quienes han confiado en nosotros, pues sin duda son los que nos la han generado a nosotros: a nuestros clientes.

Os haremos entrega de un pequeño obsequio y compartiremos un selfie en las redes sociales. Si nos sigues y compartes tu foto, entras en el ránking para conseguir una de las tres tablets para las personas que obtengan mayor número de “likes” y/o “retweets”.

Nos vemos en breve en…

facebooktwitterlinkedin

El equipo de SolventaIT

*El período de la promoción va des del 1/12/15 al 12/2/16 (día después del aniversario). Pasada esta fecha se hará el recuento de “likes” y “retweets” y se entregaran las tablets a los afortunados.